Leverancier    Welke gegevens verzamelen we?

person
Wat zijn persoonsgegevens?
Wat zijn persoonsgegevens?
gegevens
Welke gegevens verzamelen we?
Welke gegevens verzamelen we?
bewaringstermijn
Bewaringstermijn
Bewaringstermijn
derden
Derden
Derden
waarom
Waarom verzamelen we deze gegevens?
Waarom verzamelen we deze gegevens?
rechten
Uw rechten
Uw rechten
lock
Veiligheid en vertrouwelijkheid
Veiligheid en vertrouwelijkheid
vragen
Vragen & problemen
Vragen & problemen

Welke gegevens verzamelen we?

Yvan Christiaens verzamelt slechts de gegevens die uitdrukkelijk aan de onderneming ter beschikking zijn gesteld.
 
Het betreft onder meer:
 
  • Contact- en betaalgegevens:

Yvan Christiaens bewaart de gegevens die door de Leverancier worden meegedeeld. Dit zijn onder andere de naam en voornaam van de Leverancier, adres-, facturatie- en leveringsgegevens, mailadres, telefoonnummer van de Leverancier, desgevallend naam en voornaam van de contactpersoon.

 

  • Overeenkomsten en afspraken:

Uiteraard worden er met de Leverancier afspraken gemaakt die soms kunnen resulteren in een schriftelijk opgestelde overeenkomst/bestelbon. Om op een zo duidelijk mogelijke manier te werken en een transparante communicatie te hanteren met de Leverancier is het natuurlijk nuttig dat de overeenkomsten en gemaakte afspraken verzameld en bijgehouden worden door Yvan Christiaens.

 

  • Verzekeringen:

Het is mogelijk dat Yvan Christiaens, in het kader van haar dienstverlening, zicht heeft op de verzekeringen van de Leverancier. Deze gegevens zullen desgevallend worden opgevraagd bij de Leverancier.

 

  • Klachten en incidenten:

Eventuele klachten die de Leverancier zou richten aan Yvan Christiaens of omgekeerd, betreffende haar dienstverlening en/of van de dienstverlening van één van haar partners en/of (onder)aannemers worden onderzocht en verzameld. Deze klachten kunnen niet anoniem gebeuren opdat de Leverancier gecontacteerd zou kunnen worden door Yvan Christiaens.

              

De verzamelde gegevens werden steeds uitdrukkelijk meegedeeld door de Leverancier.

 

 

 

Yvan Christiaens - Neerbeekstraat 23 - 8572 Kaster - 056/77 45 02 - info@christiaensyvan.be - http://www.tuinhuizenfabrikant.be