Klant    Waarom verzamelen we deze gegevens?

person
Wat zijn persoonsgegevens?
Wat zijn persoonsgegevens?
gegevens
Welke gegevens verzamelen we?
Welke gegevens verzamelen we?
bewaringstermijn
Bewaringstermijn
Bewaringstermijn
derden
Derden
Derden
waarom
Waarom verzamelen we deze gegevens?
Waarom verzamelen we deze gegevens?
rechten
Uw rechten
Uw rechten
lock
Veiligheid en vertrouwelijkheid
Veiligheid en vertrouwelijkheid
vragen
Vragen & problemen
Vragen & problemen

Waarom verzamelen we deze gegevens?

Omniplex verzamelt de persoonsgegevens van de Klant voor volgende doeleinden:

 

  • Uitvoering van de overeenkomst

Omniplex verzamelt persoonsgegevens van de Klant om de overeengekomen dienstverlening te kunnen uitvoeren.

 

  • Voor eigen administratie

Omniplex verzamelt persoonsgegevens om haar eigen administratie, boekhouding en facturatie te kunnen beheren. Dit gebeurt op basis van het gerechtvaardigd belang alsook op basis van een wettelijke verplichting om als vennootschap een boekhouding te voeren.

 

  • Voor voorraadbeheer

Omniplex verzamelt gegevens over de historiek van bestellingen van de Klant. Zij kan dit doen op grond van het gerechtvaardigd belang vermits zij in het kader van de goede werking van haar onderneming een adequaat stockbeheer dient te voorzien.

 

  • Voor beheer van betwistingen

Omniplex houdt bij welke klachten, incidenten of ongevallen zich mogelijks voordoen bij bestellingen of leveringen. Dit is noodzakelijk in het kader van de uitvoering van de overeenkomst.

 

  • Voor promoties-direct marketing

Het kan zich voordoen dat Omniplex de Klant per e-mail wenst in te lichten omtrent belangrijke nieuwigheden binnen de onderneming of bepaalde doelgerichte promoties die voor de Klant van belang kunnen zijn. In het kader van de goede werking en professionaliteit is Omniplex gerechtigd dit te doen op basis van het gerechtvaardigd belang.

 

Iedere reclame/promotie/kennisgeving is steeds zeer specifiek en afgestemd op de mogelijke noden van de desbetreffende (historische) Klant.

 

Iedere (historische) Klant kan te allen tijde Omniplex ervan in kennis stellen niet langer dergelijke promoties of reclame te willen ontvangen. Hij/zij kan dit doen op het mailadres info@omniplex.be Dit wordt ook steeds in iedere e-mail meegedeeld.

 

  • Beveiliging

Omniplex maakt gebruik van diverse camera’s op haar verschillende vestigingen. Dit is in het kader van de beveiliging van haar onderneming. Omniplex heeft hiertoe een gerechtvaardigd belang.

Omniplex - Damweg 9 - 8530 Harelbeke - 056/72 30 00 - info@omniplex.be - http://www.omniplex.be